• Voor 12:00u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Berg trampoline

Op zoek naar een Berg trampoline? Goede keuze! Een topper onder de trampolines is de het merk Berg. Een vooraanstaand merk van een Nederland bedrijf. Met een Berg trampoline bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Onze services

  • Voor 12:00u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Trampolines van BERG

BERG trampolines staan ​​bekend om hun veiligheid en kwaliteit. Je vindt ze in ons assortiment  staande trampolines en ingraafmodellen. Staande modellen hebben als voordeel dat je ze overal kan plaatsen, zelfs op een betonnen ondergrond. Daarentegen zijn ze meestal erg opvallend in de tuin door hun hoogte. Ingrounds kunnen beter geïntegreerd worden in een tuinontwerp, maar hiervoor heb je een vrije valzone van 1,5 meter nodig. Voor een vlotte, goed voelende zachte landing is een stabiele ondergrond zoals gras of rubberen tegels aan te raden.

Vorm

De ronde BERG trampoline is de meest populaire vorm. Ronde trampolines stuiteren makkelijker. Doordat kinderen automatisch in het midden springen, profiteren ze optimaal van de veerspanning, die door de ronde vorm overal evenredig is. Rechthoekige trampolines zijn meer geschikt voor kinderen die al geavanceerde sprongen kunnen maken, sprongen zijn beter controleerbaar op een rechthoek, dus er kunnen ook trucjes op worden gedaan.Waar het goedkoper is om een ​​ronde trampoline te kopen, is het makkelijker om een ​​grote rechthoekige trampoline in elkaar te zetten omdat de vorm efficiënter gebruik maakt van de beschikbare ruimte.

Veiligheid

BERG ontwerpt voor optimale veiligheid. Zo zijn alle trampolines voorzien van poten met netpalen bekleed met zacht schuim en rondom een ​​veiligheidsnet. Bij in-ground modellen is het afhankelijk van het type of dit netwerk standaard wordt meegeleverd. Als je wilt dat kleine kinderen op een matje in de vloer springen, raden we je aan een veiligheidsnet mee te nemen. Voor oudere kinderen is een vrije valruimte van één tot anderhalve meter voldoende.Daarnaast kenmerken BERG trampolines zich door dikke, brede en daardoor bijzonder veilige beschermranden rond de veren en volledig gestabiliseerde, stabiele buisconstructies.

Formaat

De BERG toestellen die je in ons assortiment vindt zijn gericht op oudere kinderen, want aangezien kinderen optimaal genieten van de grootst mogelijke springmat, vind je van deze fabrikant uit het Nederlandse Ede alleen middelgrote en grote trampolines. Als je besluit een trampoline te kopen, houd er dan rekening mee dat de opgegeven afmetingen altijd inclusief beschermrand zijn. Een BERG grondspringtoestel met een diameter van 430 cm heeft een beschermrand van 38 cm. Zorg voor de beschikbare ruimte en kies het grootst mogelijke apparaat.

Waar voor je geld

De BERG trampoline bestaat uit verschillende kwaliteitslijnen: Favorit, Champion en Elite.Het verschil zit hem vooral in de kwaliteit van de gebruikte materialen, het design en het niveau van comfort bij het springen. Sterker nog, de springuitrusting van BERG kun je het beste vergelijken met die van het automerk Mercedes.

De kwaliteitslijnen Favorit, Champion en Elite zijn de klassen. BERG De springtoestellen zijn, net als de Mercedes, resistenter, veiliger en luxer dan andere, wat ze logischerwijs duurder maakt.Onderschat echter onze andere trampolinemerken EXIT en Salta niet, Salta is momenteel een van de best verkopende trampolinemerken in Europa.

Accessoires

De springmat van een hoge trampoline kan eenvoudig een halve meter tot een meter boven de grond worden opgehangen, gestabiliseerd met een ankerset Spanlijnen bieden ook bij stormachtig weer uitkomst.Je wilt je BERG trampoline zo lang mogelijk schoon en mooi houden. Voor elke maat en kleur springuitrusting vind je passende hoezen. Mocht het vangnet ooit kapot gaan, dan kunt u bij ons terecht voor een nieuwe.

© 2024 TrampolineXL.be is onderdeel van XLShop