• Voor 16:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Exit trampoline

Exit Toys maakt goede kwaliteit betaalbaar. Iedere Exit trampoline is uitgerust met een springmat gemaakt door Ten Cate, een stevig frame en dikke beschermrand. Dankzij de conische veren kunt u optimaal springen op een Exit trampoline.

Onze services

  • Voor 16:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

EXIT Trampolines

EXIT trampolines bieden een groot assortiment ingraafmodellen en typen op poten. Kies je voor een ingraaftrampoline, dan wordt het speeltoestel een integraal onderdeel van je tuin. Omdat ingegraven trampolines meestal niet standaard met een veiligheidsnet worden geleverd, heeft dit weinig invloed op jouw tuinaanzicht. Een trampoline met poten is het meest populaire model. EXIT modellen zijn eenvoudig te installeren.U kunt ze overal neerzetten en indien nodig voor de winter opbergen.Voor modellen met poten is het veiligheidsnet verplicht.

Rond of rechthoekig

Ronde trampolines zijn favoriet. Springen gaat makkelijker op een ronde trampoline. Omdat de afstand tot de randen overal gelijk is, registreren de hersenen automatisch het middelpunt van de springmat als fixatiepunt. Dit maakt de ronde trampoline meer geschikt voor kleine kinderen. Een rond model is over het algemeen goedkoper in aanschaf. Het is echter gemakkelijker om een ​​rechthoekige EXIT trampoline in een hoek van de tuin te plaatsen, omdat de vorm een ​​efficiënter gebruik van de ruimte maakt. Ook de bredere springmat van de rechthoekige trampoline biedt meer uitdaging voor de gevorderde springers. Het is makkelijker om trucjes te doen.

Veiligheid voorop

Veiligheid is een plus, met speeltoestellen zoals een trampoline voldoen EXIT trampolines in alle opzichten aan de Europese wetgeving, getuige de toekenning van het CE en TÜV keurmerk. De frames van de EXIT trampolines zijn gemaakt van gekleurd gepoedercoat, gegalvaniseerd staal. De beschermranden zijn gemaakt van dik PVC gevuld met een laag zacht schuim. EXIT biedt een veiligheidsnet met een overlappende deur of ritssluiting, zodat trampolines veilig op de poten kunnen vallen zonder te kunnen rollen.

Klein en groot

EXIT heeft voor elk wat wils: kijk maar naar de minitrampolines voor de allerkleinsten met een diameter van slechts 140 cm, de populaire middelgrote van 305 cm en de heerlijk grote trampolines van 427 cm. Kinderen beleven het meeste plezier aan een grote trampoline. Met een middelgrote trampoline heb je echter ook een leuk speeltoestel dat in de meeste tuinen toch heel goed past. Kinderen kunnen hem ook met meerdere personen gebruiken en de maximale belasting voor deze maat is altijd 100-150 kg. Meer gewicht kunnen die grote EXIT trampolines niet aan.

Springcomfort

Het springcomfort van de EXIT trampoline wordt bepaald door de vering, hierbij speelt niet alleen de veerlengte een rol, maar ook de dikte, vorm en aantal.Om een ​​voorbeeld te geven: de EXIT Silhouette 183 cm met een maximale belasting van 50 kg heeft 36 veren van 14,1 cm, als we de EXIT Elegant 366 cm met een maximale belasting van 130 als tegenhanger nemen, zien we dat deze is uitgerust met 80 7" veren. Dikke, taps toelopende veren strekken zich gelijkmatiger uit, wat resulteert in comfortabeler springen.

EXIT prijzen

De prijs-kwaliteitverhouding van de EXIT trampolines zijn zeer scherp. In vergelijking met onze andere merken Salta en BERG zijn EXIT trampolines het goedkoopst. Salta is een van de best verkopende merken in Europa, maar EXIT is momenteel een van de merken op weg om voet aan de grond te krijgen bij de Europese consument. Ondanks de scherpe prijzen ziet EXIT ook de mogelijkheid om meerdere uitvoeringen van een model te presenteren.

Accessoires

Het veiligheidsnet wordt standaard geleverd bij EXIT trampolines met poten. Optioneel kan deze apart besteld worden voor ingegraven modellen. Over het algemeen wordt bij inground trampolines rekening gehouden met een vrijevalzone van 1,5 m. Wat absoluut nodig is om te staan. 

Een laddertje om veilig op en af ​​te stappen, daar kun je gewoon niet zonder. Om ervoor te zorgen dat je EXIT trampoline langer schoon blijft en er als nieuw uitziet, is een hoes geen overbodige luxe. De afdekkappen zijn per type trampoline apart te bestellen in de bijbehorende kleuren. Eindelijk een ankerset voor hoge trampolines De ankers geven de EXIT trampoline meer stabiliteit bij het springen en houden hem rechtop bij stormachtig weer.

© 2024 TrampolineXL.be is onderdeel van XLShop