• Voor 16:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Salta trampoline

Er is een ruime keuze aan Salta trampoline modellen. Wij hebben dan ook een groot aanbod en kunnen iedereen van een passende trampoline voorzien. 

Onze services

  • Voor 16:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Uitstekend

Salta is momenteel een van de best verkopende trampolinemerken. Het merk is van Nederlandse origine en haar producten voldoen op alle vlakken aan de Europese normen. Hier bij TrampolineXL.be vind je zowel de populaire modellen met poten als ingraaf. Grote trampolines hebben een hoog veiligheidsnet en je kunt ze overal plaatsen, Ingraaf trampolines hebben een vaste plek in de tuin, maar zijn veel onopvallender.

Vorm

Ons assortiment omvat zowel ronde als rechthoekige Salta trampolines. Ronde modellen zijn veruit de favoriet van de meeste kinderen. Doordat de afstand tussen het bevestigingspunt en de rand overal gelijk is, stuitert een ronde springmat makkelijker. Hierdoor krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen en kunnen ze eerder complexere sprongen maken. Grote kinderen die geavanceerde sprongen kunnen maken Een rechthoekige vorm is ook makkelijker te plaatsen in een hoek van een tuin. Dit kan de beslissende factor zijn als je weinig ruimte hebt.

Veiligheid

trampolines zijn volkomen veilig, de hogere modellen hebben een sterk veiligheidsnet dat sluit met een rits en extra zachte foampads rond de palen, de veiligste modellen hebben ook een ring die het net omhoog houdt tijdens de sprong. Samen maken ze de Jump on Legs tot een zeer stabiele trampoline.Het is aan te raden om rond een inground trampoline een vrije valzone van 1,5 meter aan te houden.Salta grondtrampolines hebben een robuuste stalen constructie en extra dikke randkussens.

Maten

De kleinste Salta modellen beginnen met een diameter van 180 cm en zijn geschikt voor de allerkleinsten. De maat 183 cm is ook zeer geschikt voor kinderen tot 6 jaar, maar voor oudere kinderen is de trampoline niet echt groot. Meer plezier beleef je aan een springdoek met een afmeting van 366 cm. Uit onze verkoopcijfers blijkt dat een ronde trampoline met een diameter van 305 cm de beste optie is. Ze passen nog steeds in de meeste tuinen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Comfortveren

De veerlengte van de Salta trampoline varieert tussen 14 en 23 cm. Korte veren hebben minder rek, wat resulteert in een stijve veerkracht. Om veiligheidsredenen worden deze gebruikt op apparaten voor jonge kinderen. Hoe langer de veer op de trampoline, hoe hoger de sprong. Naast lengte, dikte, vorm en telling, rekken dikkere veren ook meer uit omdat ze meer windingen hebben en conische veren gelijkmatiger rekken. Beide eigenschappen die het springcomfort aanzienlijk verhogen. Last but not least het aantal: hoe meer veren, hoe beter de kracht op de springmat wordt verdeeld en hoe zachter deze afstuit.

Prijzen

In vergelijking met onze andere merken BERG en EXIT is de Salta een goede middenklasser. Salta is een Nederlands merk dat niet alleen in ons land maar in heel Europa succesvol is. Dat hebben de Salta's te danken aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor je geld In Salta krijg je 'all in all', goede prijs-kwaliteitverhouding.BERG trampolines zijn van betere kwaliteit, maar ook duurder in aanschaf Ten slotte hebben Exit trampolines, ook van Nederlandse bodem, goede springuitrusting, goede kwaliteit en kunnen vaak wat goedkoper.

Accessoires

Om veilig met je benen op en van een trampoline te komen, heb je een ladder nodig. In tegenstelling tot het veiligheidsnet wordt er geen ladder meegeleverd. We raden aan om deze samen met een holster en ankerset te bestellen. Door een Salta trampoline met hoes te kopen, blijft je trampoline schoner en gaat hij langer mee.Voor de grotere Salta trampolines heb je een ankerset nodig. De trampoline is hoger dan een gemiddelde omheining en daardoor windgevoelig. Met een ankerset zet je hem stevig vast en is hij ook stabieler bij het springen.

© 2024 TrampolineXL.be is onderdeel van XLShop