• Voor 16:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

EXIT Silhouette

U vind hier de leukste EXIT Silhouette trampolines. Een gevarieerd assortiment aan inground en trampolines op poten.

Onze services

  • Voor 16:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

EXIT Silhouette

EXIT Silhouette is een serie trampolines met een modern design. Bij ons verkrijgbaar in elk gewenst formaat. Houd er bij het kopen van een trampoline rekening mee dat ingraafmodellen een vaste plek in de tuin hebben, maar door hun geringe hoogte minder opvallen. Door het verplichte vangnet is deze vaak zichtbaar over het gemiddelde tuinhek, wat als hinderlijk voor het zicht kan worden ervaren. Aan de andere kant is het monteren en demonteren van een model op poten eenvoudiger. Helemaal als u van plan bent hem mee te nemen op de camping  of hem voor de winter op te bergen.

Silhouette trampolines van EXIT zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige vormen. De meest populaire zijn de ronde. Het gaat niet alleen om de prijs,  zoals je kunt zien zijn de ronde trampolines onze meest betaalbare trampolines. Een ronde springmat springt ook makkelijker. De vorm dwingt je om naar het midden te springen. De gelijkmatige krachtverdeling op de veren zorgt voor een comfortabele sprong. Hierdoor kunnen onervaren springers en kleine kinderen sprongen sneller onder de knie krijgen dan met de rechthoekige modellen. Gevorderde springers durven echter meer complexe sprongen aan. Voor hen is een rechthoek meer geschikt.

Veiligheid

Het belangrijkste punt, meer nog dan het uiterlijk, is de veiligheid voor het kind. De EXIT silhouette modellen met pootjes en ingebouwd voor kinderen voldoen aan de strenge EN71 norm en zijn standaard voorzien van een veiligheidsnet. Op de kleinere maten zie je ook dat er kortere veren zijn gebruikt. Dit is veiliger voor zeer jonge kinderen. Ze kunnen dus minder hoog springen. Een veilige trampoline kenmerkt zich verder door brede beschermranden en dikke kussens op veren en netpalen met zachte foam hoezen. Als begeleider zorg je er  ook voor dat de kinderen het net sluiten als ze gaan springen.

Maat

Voor alle leeftijdsgroepen geldt: Hoe groter de springmat, hoe leuker springen. Helaas laat je tuin of budget het niet altijd toe. Als je een trampoline wilt kopen die leuk is voor alle leeftijden, kun je het beste op zoek gaan naar een middelgrote trampoline. De maximale belasting van deze apparaten is 100-150 kg en ze passen nog steeds goed in de meeste tuinen. De kleinere maten zijn eigenlijk alleen leuk voor kinderen tot 6 jaar. Als uw ruimte beperkt is, overweeg dan  een rechthoekig apparaat. Een rechthoekigevorm gebruikt de ruimte efficiënter en is gemakkelijker te plaatsen.

Springcomfort

EXIT Silhouette trampolines hebben een uitstekend springcomfort. Bij elk apparaat is er een perfecte balans tussen  lengte, dikte en type veren. Zo zijn er korte 14cm veren of bungee koorden op veilige junior modellen en zijn trampolines voor grotere kinderen en volwassenen voorzien van lange (tot 17,7cm mogelijk) dubbel conische torsieveren. Taps toelopend betekent dat de veer taps toeloopt naar de uiteinden. Hierdoor kan het gelijkmatiger worden uitgerekt dan een rechte veer, wat resulteert in een meer consistente rebound van de. De stalen veren van de Silhouette serie zijn verzinkt waardoor ze niet  roesten.

Kwaliteit en Prijs

EXIT Silhouette trampolines zijn mooi, betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.

© 2024 TrampolineXL.be is onderdeel van XLShop