• Voor 12:00u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Salta Premium Black Edition

De Salta Premium Black Edition is een speciale uitvoering. Speciaal gemaakt op verzoek van vele klanten die op zoek waren naar een zwarte trampoline.

Onze services

  • Voor 12:00u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Salta Premium Black

De Salta Premium Black Edition trampolines zijn volledig zwartgekleurd. Het is een exclusieve serie trampolines met poten. Je vindt ze in ronde en rechthoekige vormen. De Black Edition bevat geen ingraaf-modellen. Als je een zwarte inground trampoline wilt kopen, raden we de zwarte Salta Premium Ground  aan. Ze hebben standaard een vangnet. 

Vorm

Verkrijgbaar in ronde en rechthoekige vorm. Ronde trampolines worden het meest gekozen vanwege het gemak waarmee ze kunnen springen. Omdat het vaste punt overal op dezelfde afstand van de rand ligt, springt het automatisch naar het midden. Dit maakt ze veiliger en dus meer geschikt voor kleine kinderen. Een leuke bijkomstigheid is  dat ronde salta's goedkoper zijn dan rechthoekige. Een rechthoekig springdoek daarentegen is een grotere uitdaging voor de gevorderde springer. Als je weinig ruimte in je tuin hebt voor de, is het gemakkelijker om een ​​plek te vinden voor een rechthoekige trampoline, omdat de rechthoekige vorm de beschikbare ruimte efficiënter gebruikt,

Springcomfort 

De kwaliteitstrampolines van Salta bieden een hoog springcomfort. Zoals u kunt zien aan de productkenmerken, zijn de middelgrote en grote bruggen uitgerust met een verscheidenheid aan zwaar verzinkte conusveren van het merk Goldspring. Corrosie is bij dit type praktisch onmogelijk. Zoals je kunt zien, hebben de veiligste kindertrampolines korte veren (140 mm)  en worden de grootste springmatten ondersteund door  185 mm of langere bicone-veren. Terwijl bij de de lange veren resulteren in een hogere veer, maken de buiging en tapsheid de veer meer gestroomlijnd en soepel.

Veiligheid

In en om het Salta Premium Black Edition springtoestel is aan alles gedacht voor optimale veiligheid. Van brede beschermranden aan de veren, zachte vulling rond de palen tot een stevige ritssluiting of klittenband op het veiligheidsnet. Het is de taak van de begeleider om ervoor te zorgen dat de kinderen het net bij het springen ook daadwerkelijk sluiten. De veiligste trampolines hebben ook een ring om het net op te houden en extra dikke kussens rond de springmat. Bij de grondinbouwmodellen is geen veiligheidsnet vereist. We adviseren om een ​​valveilig gebied van anderhalve meter aan te houden. 

Maat 

Zeer jonge kinderen hebben het meeste baat bij een junior trampoline. De springmat is mogelijk niet groot genoeg voor oudere kinderen. Echter, qua budget of  beschikbare ruimte in je tuin, moet een prima springmat mogelijk zijn. Het meest populair zijn de Salta Premium Black Edition trampolines met een diameter van 305 cm. Deze passen nog in de meeste tuinen, zijn aantrekkelijk geprijsd en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. 

Waar voor je geld 

Als we kijken naar de merken in ons assortiment valt de Salta Black Edition op. Kijk maar  naar het opvallende kleurenschema, de solide constructie en de betaalbare prijs. Ook vind je bij EXIT mooie trampolines, die vaak net onder Salta en BERG geprijsd zijn.

© 2024 TrampolineXL.be is onderdeel van XLShop