• Voor 12:00u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Trampoline rond

Op een ronde trampoline springt u gemakkelijker naar het midden. U kunt op deze modellen de mooiste sprongen, salto's en meer maken. Wij hebben de trampolines op formaat gesorteerd zodat u gemakkelijk de juiste trampoline kunt selecteren.

Onze services

  • Voor 12:00u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ronde trampoline

TrampolineXL.be heeft vele maten ronde trampolines die resulteren in een goede integratie in de tuin. Eenn ingraafmodel is minder stormgevoelig. Echter door de mobiliteit van de trampoline op de poten heeft deze de voorkeur van de meeste kopers.

Waarom een ​​ronde trampoline?

In onze webshop vind je naast ronde trampolines ook rechthoekige trampolines. De rechthoek is een favoriet onder gevorderde en meer professionele springers. De hobbyspringer kiest meestal voor een ronde trampoline. Doordat de afstand tot de rand overal gelijk is, spring je met een ronde springmat automatisch naar het bevestigingspunt. Hierdoor zijn ze vooral geschikt voor kleine kinderen en ook als je zelf een beginner bent met springen (fitness) zul je merken dat de sprongen makkelijker zijn.En niet zonder betekenis: een ronde trampoline is goedkoper dan een rechthoekige.

Veiligheidsfactoren

Omdat een ronde trampoline makkelijker stuitert, is hij ook veiliger. Je hoeft je lichaam niet zo veel te corrigeren tijdens de sprong om steeds weer terug te komen op het fixatiepunt. Dit maakt het springen op een ronde trampoline meer ontspannend. .De ronde trampolines met poten zijn standaard voorzien van een veiligheidsnet. Let bij het kopen van een ronde trampoline ook op de breedte en dikte van de bekleding. Hoe breder en dikker de rand, hoe beter.

Ronde trampolinematen

Zoals u kunt zien omvat het assortiment  ronde trampolines in alle maten, van de zeer kleine met een diameter van 140 cm voor de kleintjes tot de prachtige Salta Premium Black met een diameter van 427 cm. Hoe groter de springmat, hoe leuker het is voor kinderen en volwassenen. Doordat de veren bij een grote trampoline langer zijn, biedt deze meer springcomfort. Onze meest populaire ronde trampoline is de middelgrote trampoline met een diameter tussen 305 en 330 cm. Past in de meeste tuinen en is groot genoeg voor kinderen van alle leeftijden.

Prijzen ronde trampolines

Over het algemeen zijn ronde trampolines goedkoper dan rechthoekige, gemiddeld rond de € 100,- afhankelijk van de grootte van de trampoline.Als we kijken naar de merken die je in ons assortiment vindt, vind je vaak de goedkoopste trampoline bij EXIT, in Salta betaal je iets meer, maar dit merk is nog steeds een van de best verkochte van Europa, BERG heeft de hoogste prijzen, maar we raden hiervoor ook premium en professionele trampolines aan.

Accessoires

Bij ronde trampolines met poten, met springmatten van 0,5 tot 1 meter hoog, is altijd een ladder nodig. Dit is voor een veilige in- en uitstap. Om de speeltoestellen meer stabiliteit te geven is er ook geen verankeringsset. .onnodigDaar heb je niet alleen profijt van bij het springen, hij kan ook bij storm niet omvallen en zodat je ronde trampoline langer mooi schoon blijft, kun je deze het beste afdekken met een beschermhoes om je ronde trampoline te beschermen.

© 2024 TrampolineXL.be is onderdeel van XLShop